Miss World Super Model 2017

Po úspěchu Markéty Konopáskové na světové soutěži Miss City Tourism 2016 v Číně přišla další příležitost. Světová Miss v Číně - Miss World Super Model. Markéta měla skvěle našlápnuto a sen se splnil. Suverénně získala první místo a stala se MISS WORLD SUPER MODEL pro rok 2017.

Miss Kemer International 2017

Tereza Bohuslavová se stala vítězkou Miss Léta 2016 a následující rok reprezentovala Českou republiku na světové Miss v Turecku. Soutěž Miss Kemer International se tradičně koná pod taktovkou Adnana Sekera, který již spoustu let spolupracuje s manažery z Evropy a ze světa. Alexandra Belingerová s ním navázala komunikaci v roce 2013 a od té doby posílá dívky každoročně na tuto soutěž. Tereza Bohuslavová se sice v této soutěži neumístila, přesto nabrala další zkušenosti, které v budoucnu zužitkovala.

Miss Tourism World 2017

Angelika Kostyshynová jako vítězka Miss Léta 2017 ihned po svém prvním úspěchu v Čechách odcestovala na světovou Miss - Miss Tourism World 2017 do Číny. Byla to její první zkušenost a ihned postoupila do TOP15. Přípravy na tuto soutěž nezanedbala a svou krásu obhájila i na světové Miss.

Podívejte se na další fotografie z této světové Miss - https://www.facebook.com/pg/MTWOfficialPage/photos/?ref=page_internal