Miss Aura International 2018

Vítězka Miss Léta 2017, Angelika Kostyshynová, během půl roku nasbírala mnoho úspěchů. Kromě postupu do TOP15 v soutěži Miss Tourism World 2017, se probojovala i do soutěže Miss Aura International (původně Miss Kemer International, kterou organizuje Adnan Seker).

O titul bojovalo téměř 30 soutěžících z celého světa. Angelika se probojovala do TOP12. Samotné finále soutěže proběhlo 21. května 2018, kde se Angelika umístila jako II. Vicemiss (tedy na 3. místě). Kromě toho v této soutěži postoupila do TOP5 Best Body. Tato kráska se tedy pyšní už třemi tituly za posledních 8 měsíců.

Miss Planet World Final 2018

Dominika Vinšová, která vyhrála soutěž Miss Léta 2018, po pár dnech svého vítězství odletěla na světovou Miss do Gruzie - Miss & Mister Planet 2018. Soutěž se konala v hlavním městě Tbilisi. Velké finále proběhne již 29. 9. 2018.
Dominiku čekal v průběhu pěti dnů rozhovor s porotou, talent show a módní přehlídka v šatech od návrhářů. Samotné finále obsahovalo tři disciplíny, ve kterých se soutěžící utkali. Na této soutěži, ač jako jedna z favoritek, se Dominika neumístila. Přesto celou soutěž vnímá jako velkou zkušenost a již nyní se připravuje na další světovou Miss.

Miss Summer 2018

Angelika Kostyshynová se zúčastnila světové soutěže krásy s názvem Miss Summer, která se konala na Kypru. Na soutěž odletěla 7. října 2018. Velké finále pak proběhlo 13. října 2018 v jednom ze tří hotelů, které měly soutěžící k dispozici.

Během dne trénovaly soutěžící choreografie na finále. Finálový večer byl rozdělen na tři disciplíny. První disciplínou byla taneční choreografie, kterou dívky nacvičily. Další byla promenáda v plavkách, která k soutěžím krásy neodmyslitelně patří. Poslední disciplínou byla módní přehlídka ve společenských šatech a zároveň rozhovor s porotou. Do této disciplíny postoupilo už jen 8 top soutěžících včetně Angeliky. Z posledních 8 dívek se vyhlašovaly 4 hlavní a 4 vedlejší místa. Angelika se umístila na krásném 4. místě.

Miss Global City 2018

Iveta Maurerová, jako oficiální držitelka titulu Miss České republiky 2018, poprvé vycestovala na světovou Miss do zahraničí, aby reprezentovala Českou republiku. Samotnému odjezdu na Miss Global City 2018 do Číny předcházelo mnoho příprav. Kromě přípravy národního kostýmu a sehnání mnoha společenských šatů si Iveta Musela připravit i volnou disciplínu. Každý den byl velmi náročný a Iveta často i kvůli časovému posunu měla velké problémy se spánkem. Přesto považuje tuto soutěž jako velkou zkušenost do života a především získala mnoho krásných zážitků i z volnočasových aktivit.

V této soutěži se sice neumístila, ale obdržela vedlejší titul Miss Global City Temperament 2018. Přesto ale několik týdnů po této soutěži byla opět pozvána do Číny, tentokrát na prestižní módní přehlídku v rámci soutěže Miss Global City 2018.

Miss Fashion TV 2018

Držitelka titulu II. Vicemiss České republiky 2018 slaví svůj první úspěch v zahraničí. Zúčastnila se nadnárodní soutěže Miss Fashion TV v tureckém Instanbulu, kde získala vedlejší titul, nejkrásnější náctiletá. Kristýna převzala titul Miss Fashion TV 2018 Teen.